Historie 2008

Turnaj - fotky

20.12. se uskutečnil X. ročník Vánočního turnaje smíšených družstev o putovní pohár. Zúčastnili se ho čtyři týmy z Poříčí a jeden z Plzně.
 

Turnaj - fotky

Již po třetí jsme se 23.8. zúčastnili turnaje v chatové osadě Zlaté údolí u Žákavé. Turnaj byl rozlosován do dvou skupin po šesti týmech. Ze skupin poslupovali první dvě družstva. My jsme se bohužel umístili až třetí. V celkovém pořadí jsme obsadili 5.-6. místo jako v loňském ročníku. Po skončení turnaje jsme zůstali v osadní boudě, kde se konala hudební produkce do pozdních nočních hodin.
 

Soustředění - fotky

V termínu 15.-17.8. se konal druhý ročník soustředění. Opět jsme se soustředili na Orlíku v kempu Trhovky. Počasí se tentokrát nepovedlo, propršelo. Sluníčko vysvitlo pouze v neděli před odjezdem domů.
 

KP II

V Krajském přeboru II. třídy mužů jsme se v letošní sezóně 2007/2008 umístili na 7. místě stejně jako v loňské.
 

Turnaj - fotky

V sobotu 5.4. se uskutečnil již XII. ročník tradičního velikonočního turnaje. Zúčastnila se ho čtyři smíšená družstva. Hrálo se systémem na dva sety. Po vyrovnaných bojích se na 1. místě umístila Zelená smečka s počtem čtyř bodů. Po třech bodech získala družstva Skrz krk a Louda team. Louda team měl ale lepší skóre, a tak se umístil na 2. místě, Skrz krk pak na 3. Na posledním 4. místě skončilo družstvo Nekrň a prchej z Plzně se dvěma body.
 

KP I

V Krajském přeboru I. třídy mužů jsme se v sezóně 2007/2008 umístili na 4. místě.